23 maart: De Grote BijbelKennisQuiz 2013


Nog een maand en dan is De Grote BijbelKennisQuiz er weer. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er worden weer nieuwe vragen gemaakt, er worden uitnodigingen en promotiematerialen uitgedeeld en er wordt gebeden voor weer een heerlijke dag rondom Gods Woord met veel broers en zussen in Christus.

Dit jaar is de onlineversie sterk verbeterd, zo zijn dit jaar voor het eerst de resultaten voor de deelnemers na afloop direct zichtbaar. Er is nog heel wat mooi werk te doen voor de BijbelKennisQuiz klaar is. Als er soms iemand is die graag wil helpen bij de voorbereidingen, stuur ons dan gerust een bericht. We vertrouwen erop dat onze Vader in de hemel zal zorgen dat alles op tijd klaar zal zijn en dat er op tijd voldoende middelen zullen zijn. Hier heeft Hij de afgelopen jaren ook voor gezorgd en gelukkig mogen we nu ook al zien dat Hij dat dit jaar ook weer doet. Graag willen we je vragen te bidden voor alle voorbereidingen en de dag zelf. Laten we bidden dat het allemaal tot eer van Jezus Christus mag zijn. Wie graag eens wil komen kijken is welkom op 23 maart op Bellefleur 2 in Hardinxveld-Giessendam.


Doe de Online BijbelKennisQuiz!Online deelname of op locatie

Wie met ons deze dag wil meemaken is van harte welkom op Cs De hoven, locatie Calvijn, Bellefleur 2 in Hardinxveld Giessendam. Wie er niet bij kan zijn maar toch wel mee wil doen kan dat vanaf 23 maart ook online. De afgelopen jaren was dit ook al mogelijk maar dit jaar is er een e-learning systeem aangepast om meteen de resultaten bekend te hebben voor de deelnemers. Ook is het nu mogelijk om de vragen uit de diverse Bijbelboeken te beantwoorden in de volgorde die de deelnemer zelf kiest. Als je wilt deelnemen dat kun je je opgeven via het aanmeldformulier door hieronder op aanmelden te klikken.

Programma

08.15 Deuren open
09:00 Start niveau 2 (gevorderd)
10:00 Start niveau 1 (basis)
10:20 Start kinderversie
17:30 Prijsuitreiking

Rond de middag zal er een pauze zijn waarin een warme maaltijd wordt verzorgd.

 


 

Logo De Grote BijbelKennisQuiz 

Sinds kort hebben we een logo voor De Grote BijbelKennisQuiz.bkq logo Dit logo hebben we biddend gemaakt om de herkenbaarheid van de BijbelKennisQuiz te verhogen. Het logo stelt een opengeslagen bijbel voor. Door de manier waarop de paginas zijn opengevouwen zijn de letters B, K en Q gevormd. vanaf dit jaar wordt dit logo gebruikt in de promotie van De Grote BijbelKennisQuiz. Laat ons gerust weten wat je er van vindt.