Welkom op onze nieuwe website!

De voorzitter met de promotiewagenStichting Christian Trust heeft een nieuwe website gekregen! Vandaag om 19:00 uur werd hij officieel gelanceerd door de voorzitter, Bastiaan. Vervolgens zorgde de webmaster voor een korte "rondleiding" door de website.

Deze vernieuwde website is gemaakt door een bevriende broeder die werkt als Ict-er / multimediaman. Hij biedt ons heel wat voordelen, waaronder een professionelere uitstraling, een duidelijke menu structuur en we kunnen nu veel makkelijker en sneller updaten dan we op de oude website gewend waren. We zijn de Heere God dan ook heel erg dankbaar voor deze nieuwe website. Wie ons wil laten weten wat hij of zij van de nieuwe website vindt, kan ons hier een bericht sturen.

We hopen vanaf nu de website een stuk beter bij te gaan houden. Ook zal de website in de loop van de tijd verder ontwikkeld worden. Vanwege alles wat er in de afgelopen maanden is gebeurd, zijn we er niet aan toe gekomen om de website bij te werken of een nieuwsbrief te verzenden. En dat is jammer want er is heel wat nieuws te melden. Het belangrijkste deel van dit nieuws zal onder de kopjes nieuws op deze website worden geplaatst.